Activiteiten Burgerveen

Zoals u hierboven kunt zien is de naam van de speeltuinvereniging veranderd, vanaf heden gaat de speeltuinvereniging activiteiten organiseren onder de naam Activiteiten ‘Burgerveen’.

Net als de afgelopen jaren blijven we allerlei activiteiten organiseren voor jong en oud zoals: Bingo, Sinterklaas (langs de deur), Boekenmarkt, Wedstrijd puzzelen (nieuwe uitdaging), etc.

Aangezien de renovatie van het dorpshuis al gauw gaat beginnen zullen niet alle activiteiten die doorgaans in het najaar worden georganiseerd nu door kunnen gaan. Wat wel door zal gaan is de bingo en de nieuwe uitdaging puzzelen in groepjes van 4 personen. Hiervoor heeft Martijn (Rozen & Radijs)   zijn locatie beschikbaar gesteld.

De Bingo zal zijn op woensdagavond 5 oktober en het

Wedstrijd puzzelen op vrijdagavond 4 november. De details worden tegen die tijd bekend gemaakt.

Wilt u ook meedenken om iets te organiseren in Burgerveen en helpen dan kunt u het laten weten aan ons.

De activiteiten zullen worden vermeld via de nieuwsbrief en ook deur aan deur worden verspreid met een aanmeldstrookje om in te leveren. In de toekomst zal aanmelden ook digitaal kunnen via een nieuw e-mailadres.

Wij houden u op de hoogte van de activiteiten en hopen de kinderen, ouders etc. gauw weer te ontmoeten.  Nettie Spijker, Rianne van Schie, José Vis en Lenie Vreeburg.

image_pdf