Aankomende activiteiten

okt
5
wo
19:45 Bingo avond
Bingo avond
okt 5 @ 19:45 – 22:30
Bingo avond
De Bingo avond is een zeer geliefd terugkerend fenomeen in Burgerveen. Het team van ‘Activiteiten Burgerveen’ onder aanvoering van spelleider Nettie Spijker zorgt voor een rijke tafel aan te winnen...
nov
4
vr
19:30 Wedstrijd puzzelen – nieuwe uitd...
Wedstrijd puzzelen – nieuwe uitd...
nov 4 @ 19:30 – 22:30
Wedstrijd puzzelen - nieuwe uitdaging
‘Activiteiten Burgerveen’ organiseert dit jaar voor het eerst de nieuwe uitdaging voor puzzel liefhebbers: Wedstijd Puzzelen. In groepjes van 4 wordt er tegen de klok in geprobeerd zo snel mogelijk...

Oude berichten

Burgerfame

Beste buren en dorpsgenoten,
Zondag 10 februari a.s. is het weer zover: een nieuwe editie van Burger Fame. Muzikale Burgerveners verzorgen deze middag een zeer gevarieerd programma met live muziek. Lazy sunday jazz, gouwe ouwe, prachtige ballads en uiteraard een aantal meezingers. Wellicht gaan deze editie de voetjes ook weer van de vloer. Dorpshuis Marijke opent de deuren om 15.30 uur.
Wegens succes geprolongeerd: Moeders Stamppot! Voor slechts €5,- p.p. sluiten we deze middag af met het gezamelijk genieten van overheerlijke stamppot met toebehoren. Nodig gerust uw familie en vrienden daarbij uit. Aanvang 18.00 uur.
Reserveer s.v.p. vooraf met hoeveel personen u komt mee eten. Stuur een mail met uw naam, adres en aantal personen naar: burgerfame@gmail.com.
Tot ziens op 10 feb a.s.!

Namens de muzikanten,
Jan-Marein Oelderik