Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Oude berichten

Arnoud bedankt!

Onze secretaris en ‘Schiphol watcher’ Arnoud Hendriks  heeft zich de afgelopen 12 jaar met hart en ziel ingezet voor de belangen van Burgerveen. Hij kon zich prima vastbijten in diverse thema’s zoals verkeersveiligheid en  de overdracht van ons dorpshuis aan stichting Maatvast. Zijn geduld met de ambtelijke molen en wisselende contactpersonen werd flink op de proef gesteld. Wij danken Arnoud voor zijn sterke betrokkenheid en gedrevenheid. Soms botste het met elkaar, dat was dan nodig om te komen tot consensus. Arnoud zal gevraagd en ongevraagd ons van adviezen voorzien.

Het welzijn en de gezondheid van Burgerveners blijft Arnoud’s aandacht houden. De Schaatsclub blijft bestaan. Arnoud behartigt graag de belangen van Burgerveen m.b.t. de ontwikkelingen omtrent Schiphol. Hij is dankzij vele handtekeningen van Burgerveners verkozen tot lid van de Medezeggenschapsraad Schiphol (MRS). Via onze website en ’t Burgerveentje houdt hij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bij de officiële opening van het verbouwde dorpshuis Marijke ontving Arnoud de erespeld van de gemeente Haarlemmermeer. Wethouder Mariëtte Sedee prees Arnoud om zijn vrijwilligerswerk en inzet voor de belangen van Burgerveen.

image_pdf