Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Oude berichten

Burgerflame smaakt naar meer!

Ons verbouwde dorpshuis leent zich meer dan prima voor sfeervolle barbeque’s met de buren uit Burgerveen. Organisatoren Carla Verwoerd en Jolanda Dercksen rekenden op 40 a 50 deelnemers. Uiteindelijk gingen 75 Burgerveners gezellig met elkaar aan tafel. Bijpraten met oude bekenden en ook leuk om kennis te maken met nieuwe bewoners. De meeste slagerijen verzorgen BBQ’s zonder kok. Na enig speurwerk kozen we voor Slagerij van Bourgondiën uit Hoofddorp. Met stijgende verbazing zagen we hoe Lorenzo, de geroutineerde grillmeester (10 jaar ervaring), in hoog tempo ervoor zorgde dat niemand iets te kort kwam. Zelfs die ene vegetariër 😉

Zowel binnen in de zaal als op het achterterras is er voldoende ruimte voor alle gasten om bij elkaar aan te schuiven. De korte en stevige regenbui kon de pret niet drukken, dankzij de nieuwe partytenten. De dorpsraad kon dit jaar de prijzen op het niveau van voor de pandemie houden. Stichting Dorpsbelangen Burgerveen sponsorde elke bezoeker met € 4,75 op het BBQ pakket + 2 muntjes voor drankjes. De bar was in de bekwame handen van Maatvast beheerder Willy, met de hulp van vrijwilliger Marleen.

Al met al een zeer geslaagde avond die zeker naar meer smaakt. Dank aan allen die de handen lieten wapperen en er een gesmeerde avond van maakten.

image_pdf