Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Oude berichten

Jong en oud spelen in Marijke – 22 sep a.s.

Vrijdag 28 juli jl was de primeur van de spellenmiddag voor de jeugd. In de avond konden ook de volwassenen naar hartelust sjoelen, darten, pingpongen, tafelvoetballen en poolen. Dit is een initiatief van beheerder Bastiaan Sander. Bedoeling is om met enige regelmaat dorpshuis Marijke op vrijdagmiddag en avond te openen voor een sportieve en gezellige ontmoeting voor Burgerveners. Uiteraard zijn ook vrienden en kennissen van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Ook als je geen zin hebt in fanatiek gedoe, ben je van harte welkom om gezellig wat te komen drinken. Krantje lezen, kaartje leggen, puzzelen, het kan allemaal. Dorpshuis Marijke beschikt ook over een groot TV scherm, dus samen gamen is ook mogelijk (wel je eigen playstation meenemen dan :)).

De volgende spellendag is gepland op vrijdag 22 september a.s. Voor de jeugd tussen 15.00 en 17.00 uur en voor de volwassenen die zich weer even kind willen voelen van 20.00 – 23.00 uur. Aanmoedigen en hangen aan de bar mag uiteraard ook. Welkom!

image_pdf