Verslag van de activiteitencommissie

Bingoavond

In maart is er weer bingo gespeeld en zijn er veel mooie prijzen mee gegaan naar huis. De zaal zat vol en de sfeer was heel gezellig. Kees Steegman was er weer bij om de bingokaarten te controleren wat hij met veel plezier wil blijven doen, deze keer ook geen valse bingo. Het was ook fijn dat Piet en Margriet Hilstra als trouwe bingospelers ook aanwezig waren. Zolang hun gezondheid het toe laat dan willen ze nog graag komen. In het najaar zal er weer een bingo zijn.

Dodenherdenking

Zaterdag 4 mei jl is er namens de activiteitencommissie een bloemstuk neergelegd tijdens de dodenherdenking bij het monument.

Moeder en Vaderdag knutselen

Zaterdag 11 mei kon er een cadeautje worden gemaakt voor Moederdag. Er zijn pollepels in allerlei kleuren geverfd en versierd. Leuk is het dat er moeders zijn wel wat meer pollepels hebben gekregen als verrassing vanwege dat er meer kinderen uit een gezin kwamen knutselen. De pollepels van Indy gingen naar Oma omdat zij het ook zeker verdiende. ´

Zaterdag 14 Juni was vader aan de beurt om daar een cadeautje voor te maken. Voor vader waren er sokken om te versieren met stiften. Na het tekenen ging de sokken in een zakje en kon alles in en doosje worden gedaan. Niet zomaar een doosje want er stond “Ik hou van Papa” op. En op het deksel aan de binnen kant de tekst: Papa jij bent mijn held (op sokken). Ook Indy kwam nog snel om nu voor Opa de sokken te maken.

Boekenmarkt

Zaterdag 8 juni was het de dag van de boeken, puzzels etc. Dit weekend was er veel te doen in de Haarlemmermeer en omstreken maar gelukkig was er nog volop belangstelling om even te komen kijken. Veel boeken en puzzels zijn er verkocht. In de boekenkast bij het brengparkje zijn ook weer de zo goed als lege planken aangevuld met allerlei boeken.

image_pdf